Iklan Billboard 970x250

A Picat Whatsapp | Whatsapp A Picat Dcnews

Iklan 728x90

A Picat Whatsapp | Whatsapp A Picat Dcnews

Adaugă această persoană în comunitatea ta și fii la curent cu activitatea sa din site. Începând cu ora locală 2300 aplicația WhatsApp a început să întâmpine dificultăți în a se conecta la serverele companiei.


Facebook Whatsapp și Instagram Au Picat In Romania și In Lume Stirileprotv Ro

Toate cele trei servicii sunt deținute de.

A picat whatsapp. UMOR şi MEME-uri AMUZANTE după ce au picat Instagram Facebook şi WhatsApp. LUNI 04 OCTOMBRIE 2021 1912. 14 hours agoLuni seară Facebook WhatsApp și Instagram principalele rețele sociale au picat.

WhatsApp Facebook inclusiv Messenger şi Instagram au încetat să funcţioneze în România şi în restul lumii luni seară aproximativ de la ora 1840 ora Bucureştiului. Într-o stenogramă scursă în publicația The Verge în 2019 Mark. Utilizatorii nu au mai putut primi şi trimite mesaje prin intermediul aplicaţiilor.

BREAKING NEWS Facebook și WhatsApp au PICAT- 4 octombrie 2021. Se pare că mai mulți utilizatori au probleme și cu WhatsApp și Instagram ambele deținute de Facebook. 15 hours agoCele mai populare aplicații de socializare din întreaga lume Facebook Instagram și WhatsApp nu funcționează luni seară 4 octombrie a informat Daily Mail.

Chiar a picat WhatsApp în mai multe țări din lume printre care și în România ceea ce a generat zeci de mii de reacții în rețelele de socializare sub hashtagul whatsappdown. Cele trei aplicaţii nu funcţionează sau funcţionează cu dificultăţi. Utilizatorii din București nu se mai pot conecta la rețeaua socială.

Reteaua de comunicare WhatsApp a picat vineri 19 martie in jurul orei 1930 pentru circa 40 de minute. Cele mai mari probleme are aplicatiei sunt in Europa dar si o parte din Asia si America de Sud se confruta cu perturbari severe. WoW ce ne facem.

Barbatul care a gasit scrisoarea din 1979 pe o plaja din Mamaia dezvaluiri. OFERTA EXPIRA IN CURAND. 14 hours agoFacebook Instagram şi WhatsApp au picat.

De asemenea nici aplicatia de Messenger nu functioneaza. Potrivit DownDetector problemele au început în jurul orei României 1844 și afectează utilizatorii la nivel global. 15 hours agoAplicaţiile WhatsApp Instagram şi Facebook au picat în această seară.

15 hours agoFacebook a picat în România luni după amiază în jurul orei 1845. A picat WhatsApp si politicienii dau semnale cu fum inainte de motiune. 11 hours agoFacebook Instagram si WhatsApp au picat in toata lumea.

Facebook și WhatsApp au PICAT- 4 octombrie 2021. Utilizatorii au avut probleme si cu aplicatiile Facebook si Instagram. Întâmplător sau nu blocajul s-a produs la o zi după ce un avertizor de integritate a acuzat compania că are un comportament de prioritizare în mod repetat a profitului în loc să lupte împotriva discursului de ură şi a dezinformării care circulă pe.

Facebook WhatsApp și Instagram. Utilizatorii care au încercat să intre pe versiunea de desktop a WhatsApp au fost întâmpinaţi cu mesaje privind lipsa conectării. Cele mai importante stiri Stiri Social Irina Constantin 04 oct 2021 1846.

14 hours agoFacebook a picat luni seara iar utilizatori din întreaga lume raportează că serviciul nu funcționează. Ştim că unele persoane înregistrează probleme în. Îmi pare rău pentru întreruperea de astăzi Ştiu cât de mult vă bazaţi pe serviciile noastre pentru a rămâne conectaţi cu oamenii la care ţineţi a scris Mark Zuckerberg pe Facebook marți noapte la ora 0154.

A câta oară anul acesta a picat WhatsApp. Europa este cea mai afectata regiune. De la glume la mesaje de indignare din toate colțurile lumii au reacționat utilizatorii WhatsApp care nu au mai putut să folosească aplicația.

La momentul transmiterii acestei știri utilizatorii din Capitală nu pot accesa platformele. Aplicaţiile Whats App Instagram şi Facebook Messenger au picat în această seară. By ionica on Nov 30 2017 2357.

Utilizatorii din întreaga lume nu mai pot folosi aplicaţiile. Posted by 6 minutes ago. Social Facebook Twitter Instagram.

Nu nu e de la tine. S-a intamplat in aceasta seara la ora 1800 ora Romaniei. Nici pana la aceasta ora problema nu a fost solutionata.

O pană de anvergură a afectat luni rețelele Facebook WhatsApp Messenger și Instagram. Probleme sunt și cu WhatsApp și Instagram. Milioane de oameni sunt afectati.

4 octombrie 2021 1943 de. Facebook Messenger WhatsApp și Instagram au avut erori nu au mai putut fi accesate luni seara în marea majoritate a lumii. Conform Downdetector totul s-a intamplat in jurul orei 1830 ora Romaniei.

Defecțiunea se manifestă și la rețeaua de mesagerie deținută de Facebook WhatsApp precum și la Instagram. Bea o bere mâncă o prăjitură sună un prieten fă ceva. Care sunt motivele care au stat la baza acestei erori.

Twitter a rămas accesibil iar utilizatorii s-au dezlănțuit. Ziua de luni va rămâne în istoria companiei cu o pană de șase ore la nivel mondial care a ridicat muuulte sprâncene a mirare. Nu mai merg mesajele nu mai poți dai share location nu mere seen.

Șase ore de sevraj pentru mulți dintre cei dependenți de rețelele de socializare deținute de Mark Zuckerberg. TREBUIE DOAR SA ITI FACI CONT ACUM. A picat WhatsApp.

56 minutes agoFacebook Whatsapp și Instagram au picat Facebook Instagram WhatsApp şi Messenger revin acum online. Reteaua de comunicare WhatsApp a picat vineri 19 martie in jurul orei 1930 pentru circa 40 de minute. 15 hours agoCa referință dacă subiectul îți este străin Mark Zuckerberg deține atât Facebook cât și WhatsApp Instagram sau Oculus.

Într-un mesaj postat pe Twitter Facebook a precizat. 14 hours agoWhatsapp Facebook şi Instagram au picat la nivel mondial. Aplicatia a picat in aceasta dupa-amiaza si milioane de utilizatori din intreaga lume au intampinat probleme.

550 LEI SUNT AI TAI. A picat WhatsApp si politicienii dau semnale cu fum inainte de motiune. Reprezentantii companiei au facut primele declaratii.

Acesta este unul dintre potențialele motive pentru care au picat toate în bloc inclusiv Messenger serviciul de mesagerie al Facebook. Au picat Facebook WhatsApp si Instagram si in Romania. Toate acestea aplicaţii sunt deţinute de compania - mamă Facebook şi şi-au revenit la aproape şase ore de când au picat la nivel global.

WhatsApp Facebook şi Instagram serviciile deţinute de Facebook nu au funcţionat ore întregi luni seară. Această situaţie a fost un. Facebook Twitter WhatsApp Email.

Utilizatori din întreaga lume nu au mai putut primi şi trimite mesaje. Whatsapp Facebook şi Instagram au devenit indisponibile luni seara toate trei servicii fiind deţinute de compania-mamă Facebook. Utilizatori din întreaga lume raportează pe site-ul downdetector probleme cu Facebook-ul scrie MEDIAFAX.

Log in or sign up to. Nu se întâmplă des să auzi că a picat WhatsApp dar în această seară serviciul deținut de Facebook a întâmpinat probleme în fiecare colț al lumii scriu cei de la Playtechro. Facebook instagram whatsapp messenger.

Utilizatorii au avut probleme si cu aplicatiile Facebook si Instagram.


Cr9vpshklog40m


Facebook Instagram și Whatsapp Au Picat


24dvm0tdsvycgm


Whatsapp A Picat Ce Se Intamplă Cu Aplicația


D34zr6rvcxbqqm


Yc4uyv3edcr0um


Urazz1do7w9ytm


A Picat Whatsapp La Nivel Global Dar Problemele Nu Ar Trebui Să Dureze Mult


Facebook Whatsapp Si Instagram Au Picat Pe Rand Monitorul De Botoșani


Crvvakytjwufzm


Update Facebook Whatsapp și Instagram Revin Online După Ce Au Picat Complet Luni Seară In Toată Lumea Prima Ipoteză Despre Cauza Incidentului Hotnews Mobile


Pahaajfzcmmg2m


Whatsapp A Picat Dcnews


O7 50jpoe4hrkm


Y07uxjwgfscm1m


Facebook Whatsapp și Instagram Au Picat In Romania și In Lume Emaramures


Ukouh Tgxeuhmm


Pnmxpsgoam9rpm


Whatsapp A Picat

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Posting Komentar

Iklan Tengah Post